Σελίδες

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΓΛΥΚΟΞΙΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Υλικά (για 3 άτομα): 
3 φιλέτα κοτόπουλο (κομμένα σε μπουκίτσες)
1 κρεμμύδι (σε ροδέλες)
1 σκελίδα σκόρδο (λιωμένο)
1 καρότο (σε λεπτές ροδέλες)
2 πράσινες πιπεριές (σε λεπτές ροδέλες)
2 κόκκινες πιπεριές (σε λεπτές ροδέλες)
1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί
3 κουταλιές της σούπας balsamico
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 κουταλιά της σούπας κέτσαπ
Χυμό από μισό λεμόνι
Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα


Συνταγή:
1.    Σε βαθύ τηγάνι σοτάρουμε το κοτόπουλο με λίγο λάδι σε δυνατή φωτιά.
2.    Μόλις πάρει χρώμα σβήνουμε με το κρασί.
3.    Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το καρότο, και τις πιπεριές.
4.    Μόλις πάρει μια βράσει, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
5.    Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου