Σελίδες

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ

Υλικά (για 4 άτομα):
250 γρ ταλιατέλες
400 ml κρέμα γάλακτος
200 γρ καπνιστός σολομός
λίγο μπρικ (προαιρετικά)

άνηθος (προαιρετικά)
λευκό πιπέρι

Εκτέλεση:

  1. Βράζουμε της ταλιατέλες σε μπόλικο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος. Μόλις πάρει βράση, την κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε τον σολομό ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε.
  3. Αφήνουμε λίγο την σάλτσα να κρυώσει και προσθέτουμε το μπρικ και το πιπέρι. (Αν βάλουμε μπρικ δεν χρειάζεται αλάτι η σάλτσα, αλλιώς θα πρέπει να προσθέσουμε λίγο).
  4. Περιχύνουμε με αυτό τα μακαρόνια, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου