Υλικά (για 4 άτομα):
250 γρ ταλιατέλες
400 ml κρέμα γάλακτος
200 γρ καπνιστός σολομός
λίγο μπρικ (προαιρετικά)
άνηθος (προαιρετικά)
λευκό πιπέρι
Εκτέλεση:
250 γρ ταλιατέλες
400 ml κρέμα γάλακτος
200 γρ καπνιστός σολομός
λίγο μπρικ (προαιρετικά)
άνηθος (προαιρετικά)
λευκό πιπέρι
Εκτέλεση:
- Βράζουμε της ταλιατέλες σε μπόλικο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος. Μόλις πάρει βράση, την κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε τον σολομό ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε.
- Αφήνουμε λίγο την σάλτσα να κρυώσει και προσθέτουμε το μπρικ και το πιπέρι. (Αν βάλουμε μπρικ δεν χρειάζεται αλάτι η σάλτσα, αλλιώς θα πρέπει να προσθέσουμε λίγο).
- Περιχύνουμε με αυτό τα μακαρόνια, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου