Σελίδες

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΣΟΥΦΛΕ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ

Υλικά: 1 πακέτο μακαρόνια τύπου πέννες (ή οποιοδήποτε άλλο ζυμαρικό της επιλογής σας)
250γρ τυρί Γκούντα (τριμμένη)
250γρ τυρί Παρμεζάνα (τριμμένη)
 250γρ Φέτα (τριμμένη)
500γρ κρέμα γάλακτος
Μπέικον ψιλοκομμένο
1 παριζάκι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας κέτσαπ
Αλάτι, λευκό πιπέρι

Συνταγή:
1.     Βράζουμε τα μακαρόνια σε μπόλικο αλατισμένο νερό για τον μισό χρόνο από αυτό που χρειάζονται, ίσα ίσα μέχρι να μαλακώσουν λίγο. Τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε ένα πυρέξ
2.     Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά μέχρι να βεβαιωθούμε ότι πήγαν όλα τα υλικά παντού. Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε και άλλα τυριά, αλλαντικά ή επιπλέον κρέμα γάλακτος ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις του καθενός.
3.     Τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στου 200ο – 250ο C μέχρι να ροδίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου