Για να την παρασκευάσετε θα χρειαστείτε:
- 1 φέτα φρέσκο, μαλακό ανανά
- 1/4 φλιτζανιού γλυκερίνη
- 1/2 κουταλιά του γλυκού φρέσκια ή ξερή αλθαία
- καολίνη
Υγροποιήστε ή λιώστε τον ανανά με την γλυκερίνη και προσθέστε την αλθαία. Αν χρησιμοποιήσετε ρίζα Αλθαίας, βράστε την πρώτα επί 5-10 λεπτά, σπάστε την, για να βγάλει μια ουσία σαν ζελέ, και προσθέστε αυτή την ουσία. Ανακατέψτε με καολίνη (πέτρωμα), ώσπου να γίνει ζύμη.
Χρησιμοποιήστε την και φυλάξτε την στο ψυγείο για 2-3 μέρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου