Σελίδες

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΠΑΓΩΤΟ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ

Υλικά:
1 κουτί εβαπορέ
1 κουτί ζαχαρούχο
1 κουτί εβαπορέ
Γεύση της επιλογής μας (προαιρετικά)

Εκτέλεση:
  1. Βάζουμε για 1 ώρα και τα τρία υλικά (με την συσκευασία τους) στην κατάψυξη
  2. Τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα μεγάλο μπολ και τα χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε την γεύση που επιθυμούμε σε όλο ή σε μέρος το μείγματος και χτυπάμε πάλι με το μίξερ.
  3. Το βάζουμε στην κατάψυξη για μια ώρα, στη συνέχεια το χτυπάμε πάλι με το μίξερ και μετά το αφήνουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει τελείως.

 Γεύσεις:
  • Αν το αφήσουμε σκέτο θα έχει αρκετά έντονη γεύση από γάλα οπότε αν αυτό δεν σας αρέσει μπορείτε να προσθέσετε λίγη βανίλια.
  • Μπορείτε να λιώσετε λίγη κουβερτούρα, να προσθέσετε κομματάκια κουβερτούρας ή σοκολάτας ή εναλλακτικά λίγο κακάο.
  • Επιπλέον αν θέλετε το παγωτό σας να έχει γεύση μόκα προσθέστε λίγο νες καφέ στο μείγμα σας.
  • Αν προσθέσετε μερέντα το παγωτό θα έχει γεύση Kinder Bueno.
  • Τέλος μπορείτε να δοκιμάσετε ότι άλλο επιθυμείτε, όπως φρούτα,... και να φτιάξετε την δική σας γεύση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου