Υλικά:
1 κουτί εβαπορέ
1 κουτί ζαχαρούχο
1 κουτί εβαπορέ
Γεύση της επιλογής μας (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Γεύσεις:
1 κουτί εβαπορέ
1 κουτί ζαχαρούχο
1 κουτί εβαπορέ
Γεύση της επιλογής μας (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
- Βάζουμε για 1 ώρα και τα τρία υλικά (με την συσκευασία τους) στην κατάψυξη
- Τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα μεγάλο μπολ και τα χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε την γεύση που επιθυμούμε σε όλο ή σε μέρος το μείγματος και χτυπάμε πάλι με το μίξερ.
- Το βάζουμε στην κατάψυξη για μια ώρα, στη συνέχεια το χτυπάμε πάλι με το μίξερ και μετά το αφήνουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει τελείως.
Γεύσεις:
- Αν το αφήσουμε σκέτο θα έχει αρκετά έντονη γεύση από γάλα οπότε αν αυτό δεν σας αρέσει μπορείτε να προσθέσετε λίγη βανίλια.
- Μπορείτε να λιώσετε λίγη κουβερτούρα, να προσθέσετε κομματάκια κουβερτούρας ή σοκολάτας ή εναλλακτικά λίγο κακάο.
- Επιπλέον αν θέλετε το παγωτό σας να έχει γεύση μόκα προσθέστε λίγο νες καφέ στο μείγμα σας.
- Αν προσθέσετε μερέντα το παγωτό θα έχει γεύση Kinder Bueno.
- Τέλος μπορείτε να δοκιμάσετε ότι άλλο επιθυμείτε, όπως φρούτα,... και να φτιάξετε την δική σας γεύση!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου